Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag har blivit nominerad till Visa vägen-priset – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag har blivit nominerad till Visa vägen-priset

Jag har blivit nominerad till Visa vägen-priset!

I tisdags loggade jag in på mailen och fick en chock. Min första tanke var: Vem skämtar med mig?
Jag har nämligen blivit nominerad i kategorin Årets eldsjäl i Visa vägen-priset.
Så här skriver Samhall på sin hemsida:

Visa vägen-priset delas ut av Samhall och vill uppmärksamma de som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden. Priset går till arbetsgivare och eldsjälar som förstår att det är viktigare att se till vad en människa kan, i stället för till vad den inte kan. Helt enkelt till de som är kloka nog att se till en persons funktionsuppsättningar. Inte för att vara snäll och vilja väl, utan för sitt företags bästa.

 

Nu ska juryn avgöra vilka som går till final

Nu kommer nomineringarna granskas nu av Visa vägen-juryn som väljer ut tre eldsjälar och tre arbetsgivare som går till final. Vinnaren i varje kategori utses den 20 november på Visa vägen-galan i Stockholm. Jag är sjukt glad bara av att blivit nominerad. Tack till dig som nominerade mig! Jag kan inte riktigt se mig själv som en finalist när det varit rekord och det är 272 nominerade i år. 272 personer som alla borde bli prisade för det dom gjort för personer med funktionsnedsättning. Jag nog glad av att bli nominerad och att någon tycker att det jag gör är så bra så jag är värd det här priset. Men visst skulle det vara kul att bli en finalist och gå på gala men jag blir inte besviken om jag inte kommer dit. Nu är det bara att vänta och se vad juryn tycker:)

Här kan du se alla som blivit nominerade.

Visa vägen-priset

2 reaktioner på “Jag har blivit nominerad till Visa vägen-priset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *