Aspiepower Media

Varför lägger alla mina kroppsdelar av?

Varför lägger alla mina kroppsdelar av?

Åh varför kan inget få vara bra. Jag fick självklart ont i min armbåge efter att jag simmat. Det har ju gått några månader sedan jag fick kortison nu så det kanske är dags igen. Ska till reumatologen i början av november så får se om han kan spruta då när jag ändå är där. Körde lite TENS i går och fick hjälp av ett proffs, ja hon säger det själv iallafall;) Är trött på att alla mina kroppsdelar lägger av hela tiden.

Nu ska jag åka till jobbet och jobba fyra timmar sen ska jag till sjukhuset på paraffinbad. Efter det så är det helg, yay!

kroppsdelar

 

2 reaktioner på “Varför lägger alla mina kroppsdelar av?

  1. Hej
    Måste säga att du är en modig och stark kvinna. Själv jobbar jag på hvb hem och hoppas att du kanske kunde föreläsa hos oss en dag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *