Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Hur man lurar Carolina…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hur man lurar Carolina….

Jag har lurat Carolina!

Jag blev så jävla trött på att Carolinas headset alltid lägger av när jag pratar med henne. Så jag bestämde mig för att lösa problemet så hon fick sin julklapp i oktober. Men det roliga med det här var att jag lurade henne totalt.

Först säger jag att min moster vill ha ett headset så jag undrade om hon har ett trådlöst eller ej. Så jag visste vilket jag skulle köpa. När jag pratade med henne i tisdags så la hennes gamla av så hon tyckte ”Jag måste verkligen köpa ett nytt snart.”

Då fick jag lite panik, då ett nytt var på väg hem till mig. Så jag fick hitta på en ny vit lögn och sa att jag hade ett gammalt hon kunde få så hon inte gick och köpte ett nytt:D I dag kom hon för att hämta det men i stället fick hon ett helt nytt. Förhoppningsvis kan man prata med henne nu utan att samtalet bryts:P

Carolina

2 reaktioner på “Hur man lurar Carolina….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *