Aspiepower Media

Äntligen framme i Dalarna

Dalarna I’m here!

Vid två tiden satte jag mig på tåget mot Mora. Det känns som Dalarna är så himla när men ändå kändes det som en evighet att ta sig hit. Är det inte knäppt att det nästan tar lika lång tid att åka till Dalarna som det tar att åka tåg till Malmö?

Kommer bli proffs på att göra kokosbollar 

Och det gjorde ju inte så resan gick snabbare när jag hade två tanter bredvid mig som både döva och lite senila. Så fick höra receptet på kokosbollar typ 200 gånger, så kommer jag bli proffs på att baka det. Men fram kom jag tillslut och blev upphämtad vid tåget och körd dit jag ska bo. När jag kom fram så tog jag en liten promenad och nu har jag bäddat ner mig i sängen och tar det lugnt. Känner mig som hemma här för de har bäddat sängen med lakan som det står Landstinget i Dalarna på haha.

Dregen JR är med som vanligt!
Det är vackert här iallafall!
Dalarna
Lakan från landstinget, känner mig som hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *