Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tack KISS för en fantastisk show – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tack KISS för en fantastisk show

Tack KISS för en fantastisk show!

Det känns så konstigt att jag inte bloggat på över ett dygn. Men har haft så mycket annat för mig i dag. Var uppe innan tuppen för att ta tåget till Stockholm. När vi kom fram tog vi en liten promenad innan det var dags att fixa till sig inför kvällen.

KISS bjöd på en fantastisk show och även om jag inte är världens största KISS-fan  så tycke jag att det var väldigt kul att de dem live. Verkligen en show, de åkte linbana över publiken, sprutade eld och flög runt.

Sen vill jag också ge en stor tumme upp till Hard rock café och deras fantastiska personal. Som hjälpte oss att få ett bord så fort som möjligt, fast de hade två timmar väntetid. För att vi hade med ett barn med autism. Fantastiskt tycker jag! Vi hade ringt innan och hade med ledsagarintyg.

Nu ska vi äta frukost, så får vi se vad dagen har att erbjuda.

KISS

2 reaktioner på “Tack KISS för en fantastisk show

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *