Aspiepower Media

Hälsoresan

En månad sedan sist

Hej kompisar och förlåt! Är en månad sedan jag skrev här sist. Tyvär räcker inte tiden riktigt till men jag uppdaterar dessumer på Instagram så följ mig gärna där. (LÄNK)

Skaffat PT

Det har hänt en del senaste månaden. Jag har nämligen skaffat online-PT. Eftersom jag varit rörelsehindrad i snart tre månader och kommer vara det till viss del framåt så känner jag att jag måste göra något.
Det är bara jag som kan ta kontrollen över min kropp och kan se till så jag mår bra både psykiskt och fysiskt. 

Vanlig biverkning

En av de vanligaste biverkningarna på psykofarmaka är viktuppgång och jag har gått upp 30 kg på 1,5 månader innan. Jag tänker aldrig mer hamna där igen. Jag känner också hur dålig kost även påverkar min bipolaritet.

Hälsosam livstil

Därför har jag tagit hjälp av Lucas som kommer hjälpa mig till ett mer hälsosammare och balanserat liv under fyra månader. Mest handlar det om att skapa en livstil jag kan leva med resten av livet.

Kunskap om diagnoser

Varför jag valde just Lucas som coach är för att jag har följt honom under en längre tid. Han verkar vara en fin och genuin person. Sen ser jag det som en stor fördel att han även är utbildad sjuksköterska och har en del kunskap om alla mina diagnoser.

Hälsoresan

Jag ser fram emot att komma in i en bättre balans och jag hoppas att ni kommer gilla att hänga med på den här resan. Nu kör vi! Så nu kommer de lite mer fokus på kost träning här ett tag fram över och hoppas att ni kommer tycka att det är kul att hänga med på min resa.

1 reaktion på “Hälsoresan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *