Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Hälsoresan vecka 3 och påskfirande – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Hälsoresan vecka 3 och påskfirande

Hälsoresan vecka 3

Vi är inne på vecka tre av hälsoveckan. Jag tycker att det går bra. Som jag tidigare skrivit så är det bra mat och roligt med nytt träningsprogram som jag fått av Lucas.

Påskfirande

Den här veckan var också påskveckan. Jag hade en plan om att äta en portion påskmat och sen köra 100% kostschema hela påskhelgen. Men Sen tänkte jag om…

Långsiktigt

Jag ska köra med Lucas i totalt fyra månader så varför stressa? Allt går ut på att hitta en hållbar livsstil. I en hållbar livstid ingår att unna sig ibland tex på högtider. 🐣

Njöt av det jag åt

Så jag gjorde det och njöt av det jag stoppade i munnen. Men har ätit extremt mycket mindre godis än vid en ”vanlig” påsk men jag är nöjd. Det är väldigt skönt att det inte känns som att magen ska sprängas. 😄

En utmaning

Kommande vecka kommer dock bli en liten utmaning för jag jobbar på annan ort tisdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Men jag har en plan så det är bara att hålla den och göra det bästa av situationen. Nu kör vi igen! 💪🙂

Vårkänslor

Det har varit magiskt väger i helgen och man får lite vårkänslor. Tog en promenad på 3 km med Eva. Så det går sakta framåt med knät men det är långt i från bra. Men det är bara att kämpa på sakta men säkert framåt.

Intensiv vecka

Star är lämnad i Hagfors och jag har begett mig till Karlstad och laddar upp för kommande vecka. Den är väldigt intensiv och innehåller många resor men också massa roligheter. Saknar dock redan ungen som ska vara hos mormor och morfar i två veckor. Längsta tiden vi varit ifrån varandra. 😺❤️

1 reaktion på “Hälsoresan vecka 3 och påskfirande

  1. Grattis och grymt bra jobbat. Grattis för att du lyckas med åtaganden. Du är bäst 🌹🐱🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *