Vardag

Tillbaka på gymmet

Tillbaka på gymmet

Är tillbaka på gymmet efter 10 dagars vila. Egentligen borde jag kanske inte vara här innan jag har träffat läkaren men jag blir knäpp av att göra ingenting. Så kör överkropp lite försiktigt. 💪🙂

Hoppas på operation

10 dagar kvar till läkarbesöket och jag hoppas mer och mer på att de blir operation, för då kan vi bara blicka framåt sen. Även om det är en korsbandsskada som behöver väldigt lång rehab så skulle det vara skönt, för då har vi en plan. Jag gillar att ha planer och tydliga mål i livet. ➡️

Fokus på maten

Försöker fokusera mer på maten nu när jag rör på mig så lite som möjligt. Eftersom jag äter flera mediciner som har viktuppgång som biverkning. 2007 gick jag upp 30 kg på en och halv månad. Jag ska aldrig hamna där igen!

Vet vad jag borde

Eftersom det är måndag så började jag mitt hälsosamma liv i dag. Som varje söndag haha. Jag vet vad och hur jag borde äta men ändå orkar jag bara hålla det i typ en vecka. Ännu värre är det nu när jag har ont och ett är lätt att tröstäta. Ska försöka bli bättre på att äta frukost och mellanmål för det är jag sämst på. I dag fick det bli havregrynsgröt vispat med ett rått ägg, bär, kardemumma, kanel och vaniljkvarg. Nu ska vi testa tekniken för morgondagens föreläsning.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sara
  17 mars, 2022 at 09:51

  Vilken medicin var det som fick dig att gå upp 30 kg ? Har förstått att många/flera av de mediciner som ges vid Bipolär sjukdom har just viktuppgång som biverkning.

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   17 mars, 2022 at 11:47

   Åt 17 olika på 1 år så svårt att veta vem som gjorde vad. Men risperdal balndannat

Leave a Reply