Aspiepower Media

Meniskskada?

Meniskskada?

I dag var det dags för besök hos sjukgymnasten. Dagens dom… meniskskada? Det känns som de har en påse med diagnoser och varje gång jag kommer så drar de en ny. 🤔 Men hon tycker iallafall att något är ju trasigt eftersom de blir så mycket värre av ingenting. Efter två månaders rehab borde man klara av att cykla fem minuter per dag utan att behöva ta morfin. Sen är jag väldigt öm muskulärt men de är ju inte så konstigt eftersom jag har en sjukdom som sätter sig i just muskel och senfästen. 🤔Fördelen med miniskskada är ju att de är en enklare operation än vid tex korsbandsskada. Men bara att avvakta på läkarens dom om 12 dagar.

Försöker kämpa på

Jag försöker kämpa på så mycket Som möjligt. Är det något jag lärt mig under årets lopp så är det just det. I sådana här situation blir det inte bättre av att dra ett täcke över huvudet och säga godnatt. Så i går var i väg på trivselkväll med (H)järnkoll. Vi fick möjligheten att lyssna på Malte Hallqvist. Det blev en trevlig kväll med mycket skratt.

Vilohelg

Annars blir det en lugn helg. Jag och Staris ligger i sängen och kollar på serier jag redan sett en miljon gånger. Har fyra intervjuer som jag gjort men ska försöka skriva klart texterna kunder helgen. Som jag redan sagt så är jag sjukt tacksam för att jag kan jobba hemifrån just nu. Blir det operation så hoppas jag att de kan få det gjort under maj eftersom jag inte har några föreläsning från slutet i maj till slutet av augusti. Det är ju både och de där med operation för de finns ju risk för komplikationer men just nu så hoppas jag att de blir så för då är det bara att kötta framåt sen.

2 reaktioner på “Meniskskada?

  1. Hej. Usch vad tråkigt. Lider med dig. Men var stark eller iallafall försöka vara det. Kram Anders

  2. Jag hade en meniskskada för några år sedan. Jag fick domen av sjukgymnasten – skadan skedde i stallet efter många tunga lyft och att köra runt på en tung fodervagn.

    Hoppas att du får må bra snart.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *