Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 5 år och 6 månader utan självskadebeteende – Aspiepower Media
Aspiepower Media

5 år och 6 månader utan självskadebeteende

5 år och 6 månader utan självskadebeteende

Vi har klarat ännu en milstolpe 5 år och 6 månader utan självskadebeteende. Dagen firades med min bästa vän. Zandra var på besök under en vecka och det var första gången vi såga på två och ett halvt år. Äkta vänner är dom som vet att de alltid finns där även om man inte träffas regelbundet.

Spadag

Vi firade dagen till ära med att åka till relaxen på badhuset. Jag kan verkligen rekommendera det. Man får skämma bort sig själv en stund men det kostar inte en förmögenhet. Jag tror att de är många som ens vet om att den finns. Förutom spa blev de middag på Pinchos, massa snack och filmmys. En perfekt vecka med sin bästa vän. Star blev förövrigt kär.😆🐱❤

Fyra år med tatuering

Jag firade också fyra år med tatuering. Det är helt galet hur fort tiden har gått. De känns verkligen inte som det är fyra år sedan jag och Carolina satte oss i bilen och åkte mot Arvika. I fyra år har den varit en självklar del av min kropp. En påminnelse om att mitt självskadebeteende är slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *