Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En bra start på dagen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En bra start på dagen

En bra start på dagen

En bra start på dagen

Jag började den här dagen med att ta en promenad till jobbet. Himlen var extra fin i dag. En bra start på dagen. Efter jobbet tog jag en omväg för att hämta ut två paket så nu visar stegräknaren 6,8 km. När jag kom hem har jag lagat mat och dammsugit och nu har jag landat i soffan. I morgon är jag ledig från jobbet men ska till den där sköterskan på psykiatrin för första gången. Jag ser fram emot att äntligen fram emot att äntligen få komma dit och jag kommas att personkemin stämmer. Jag ser dock inte fram emot att behöva berätta min historia för 759 gången. Det hade varit så mycket enklare om jag hade fått tillbaka psykologen som redan vet allt och känner mig men det här är ju bättre än inget.

En bra start på dagen

2 reaktioner på “En bra start på dagen

  1. Men wow vilken härlig promenad, just då uppskattar man livet lite extra. Åh jobbigt med ny psykolog, förstår din känsla. Hoppas att det gick bra ändå.
    Svar: Tack så mycket för grattandet fina du 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *