Aspiepower Media

Mugcake och akupunktur

Jag hann fram!

Jag hann med både sjukgymnasten och arbetsterapin, blev klar med två minuters marginal. Jag och sjukgymnasten kom fram till att vi ska testa akupunktur på min armbåge. Men vi ska vänta i två veckor tills jag är klar med paraffinbadet så vi vet vad som gör vad. Det blir nog bra jag gillar alternativa metoder. Mediciner är bra men det finns också andra bra saker och det är ju bra om vi kan dra ut på kortisonet så mycket som möjligt. För jag har fått så många sprutor i armbågen så det börjar bli en grop i huden nu.

Viktväktarnas mugcake

När jag kom hem från sjukhuset så har jag bara tagit det lugnt. Testade även att göra Viktväktarnas Mugcake och den smaka helt okej, nästa gång ska jag dock ta bär till den. Bra att ha hemma när sötsugen slår till.

 

mugcake mugcake mugcake

2 reaktioner på “Mugcake och akupunktur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *