Min nya salker

Stalker

Min nya stalker

Det var någon som sa: ”Att ha en bengal är lite som att ha en stalker. För det är någon som följer efter dig vart du än går.” Det är lite så. Du följer efter mig i varenda steg jag tar. Jobbar jag så klättrar du på skrivbordet, trampar på tangenter eller jagar råttor i mitt knä. Du har en hel lägenhet att vara i men du ska helst vara på mig.

Stalker

Får inte kissa i fred

Jag får inte ens kissa i fred. Lyfter jag rumpan två centimeter så är du där och kör ner huvudet. Förra veckan tog du livets första bad… I mitt kiss i toaletten. Ibland virvlar du förbi som en virvelvind och i bland hänger du i kökslampan.

Bästa stjärnan

Men du är också den största gossegrisen jag träffat. Du sover i min famn hela nätterna under täcket. Nästa vecka har vi spenderat vår första månad tillsammans och jag ser fram emot att se dig utvecklas. Den bästa Stjärnan. ⭐️

Stalker
Stalker

Ett svar på ”Min nya salker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen