Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag blir så trött! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag blir så trött!

Jag blir så trött

Jag blir så trött

När jag pratar om mina följare så brukar jag hylla er. Jag brukar berätta att jag faktiskt har förmånen att ha väldigt fina läsare och följare. Att jag och lov har förmånen att få väldigt lite hat och gnäll. Men på senaste tiden har det varit väldigt mycket gnäll, främst på Instagram.

Kan inte ha 8000 vänner

Det mesta handlar om att personer skriver till mig och att jag läser men inte svarar direkt. Många vill bli min kompis och när jag inte svarar så kommer snabbt meddelanden om att jag borde svara. För det första…. Jag har över 8000 följare på Instgram. Och hur mycket jag än vill så kan jag inte ha 8000 vänner. Det är helt jävla omöjligt.

Försöker vara rättvis

Jag är en rättvis person och jag känner att om jag lägger tid på en person så måste jag göra det på alla. Därför försöker jag svara de flesta så fort och så professionellt jag kan. Men jag kan inte sitta och ha långa konversationer med alla. Sen förstår jag inte hur man kan ha rätten att kräva att jag ska bli din vän när vi aldrig pratat med varandra innan? Stannar du främmande personer på stan och tvingar dom att vara din vän också?

Måste få ha ett privatliv

Jag delar med mig av cirka 90% av mitt liv på ett öppet och naket sätt med er. Jag delar glädje, sorg, smärta och ångest. Men bara för att jag valt att vara en offentlig person så måste jag faktiskt också få ha ett privatliv. Jag är redan stressad ocg har ångest för att jag är sämst på att uppdatera den här bloggen. Att det är mycket jobb just nu och att jag inte riktigt hinner med med. Att jag hela tiden måste bromsa mig själv för att inte köra huvudet i den berömda väggen.

Ställ inga krav

Så snälla ställ inte mer krav på mig. Försök att förstå att jag också är en helt vanlig människor som du. Jag må ha Aspergersuperkrafter men jag har också bara 24 timmar på dygnet precis som du. Jag gör mitt bästa men jag kan inte göra mer än så.

Kärlek till er

Mina snälla, fina följare jag vill avsluta detta gnällinlägg med att säga att ni är bäst! Utan er skulle det inte finnas någon blogg. Men till er som gnäller så vill jag bara säga rak

3 reaktioner på “Jag blir så trött!

  1. Hej.
    Trist med sådana kommentarer. Det går inte läsa allt på en gång ju, fattar inte alla det?
    Nåja stressade människor kanske inte vet det tar tid svara.

    Superfin bild du har här på din sida med solnedgången. Mycket nyggt fångat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *