Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Folk som inte känner mig vet bäst – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Folk som inte känner mig vet bäst

De har aldrig träffat mig

Som jag skrev i går så har jag senaste dagarna fått höra att jag borde svara på alla komentarer jag får. I dag har jag fått höra att jag bara bryr mig om mig själv. Att jag inte gör saker för andra och att jag tror att jag är bättre än andra. Detta påstår människor som aldrig har träffat mig. Jag tror alla jag känner skulle skratta åt den här beskrivningen av mig.

Tvärt om

Det är snarare tvärt om. Jag har stått över 60 minuter efter föreläsningar för att alla som vill ska få chansen att prata med mig och få svar på sina frågor. Då hade jag redan föreläst för dom i 90 minuter innan. Jag är den som tog med sig fem främmande 15 åringar som hade sin första fylla. De låg i sina egna spyor och alla skrattade. Jag var rädd för att de skulle kvävas.

Skulle hamnat i fyllecell

Jag är den som lånar ut pengar till grannen när det är tio dagar kvar till löning men det finns inga pengar kvar till mat. Jag är den som drog hem kollegan från krogen så han inte skulle hamna i fyllecell. Det tog en och en halv timma att få hem honom och jag hade kjol och det var -10 grader.

Stöttar ungdomar

Jag har flera gånger smsat med ungdomar jag inte känner för att de inte vill leva. Försökt hjälpa dom att hitta en vuxen att prata med. Det är jag som försökt stötta föräldrar när de känner att de inte får rätt stöd för att stötta sina barn.

Bryr mig mer om andra

Jag är den som bryr mig mer om andra än vad jag bryr mig om mig själv. Jag sitter med i två styrelser och jag gör allt jag kan för att dela med mig av mina erfarenheter för att hjälpa andra. I dag har jag tagit en fika med Åsa Johansson som är regionslråd i region värmland. Under två timmar har jag delat med mig av mina erfarenheter av psykiatrin. Så att politikerna bättre ska se hur den fungerar (Eller snarare inte fungerar.)

Fruktansvärt dålig självkänsla

Och det här att jag skulle tycka att jag är bättre än andra. Det är snarare tvärtom. Att jag dagligen vräker skit över mig själv. Att jag dagligen berättar för mig själv att jag är dålig och borde ha gjort saker på ett bättre sätt. Att jag inte kan förstå att människor kan tycka att det jag gör är bra. Som Ludde sa förra veckan ”Joanna det är sjukt sorgligt att du inte kan se på dig själv som vi andra gör. För du är den starkaste personen jag någonsin träffat”. Men jag kommer aldrig tycka det.

1 reaktion på “Folk som inte känner mig vet bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *