Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Tre infektioner på en månad – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tre infektioner på en månad

Infektioner

Tre infektioner på en månad

Jag var så pepp på att starta en ny härlig träningsvecka. Det kändes som att jag var igång igen. Men som vanligt tycker kroppen fuck you! Så istället kör vi tre infektioner på en månad. För tre veckor sedan körde vi urinvägsinfektion, för två veckor sedan bihåleinflammation och nu kör vi svinkoppor.

Tredje gången gillt?

Det är tredje gången jag får svinkoppor. Vi kan hoppas att det är tredje gången gillt både för det och infektioner. Vi ska testa att få dom att torka in av sig själv med sprit och salva. Helst vill de ju inte ge mig andra antibiotikakuren på en månad. Eftersom min kropp redan är nedsatt.

Infektioner

Vilovecka

Eftersom de verkar som kroppen försöker säga mig något så får de bli en vilovecka. Eller ja vila och vila. De blir vila från gymmet men helt still kommer jag ju aldrig vara haha. Så promenader får vara okej och jag är redan uppe i 19,8 km den här veckan haha.

Mötesdag och goda nyheter

Förutom promenader så har det varit en mötesdag. Två stycken har jag hunnit med. Sen bjöd dagen på en bra nyhet. Dregen kommer till Munkfors i sommar. Jag behöver inte längre ha koll på honom för halva släkten har det åt mig haha. Först ringde mamma och sen 15 min senare ringer pappa. Jag skrev om de på Instagram och Dregen delade inlägget så nu är dagen räddad. I bland önskar jag att jag kunde få Dregen på recept precis som jag har träning på recept. Ett mail i månaden skulle göra mig gott haha.

1 reaktion på “Tre infektioner på en månad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *