Skogsäventyr och veckans träning

Skogsäventyr

Skogsäventyr

Jag har spenderat helgen i Hagfors. I fredags blev det middag/planeringsmöte med jobbet. Jag bestämde mig för att vara nykter och chaufför. Jag har aldrig varit någon som druckit mycket men på senare år har jag insett att jag klarar mig bra utan det. Bara ett glas skapar kaos i bipolärhjärnan. Just nu känner jag att jag är i bra balans och ett bra flow så det är inte värt det. Jag hade en trevlig kväll ändå.

Skogsäventyr

Skogsäventyr

Gårdagen blev lugn med speedway på TV. I dag var det dock dags att röra lite på sig igen så jag och Eva gav oss ut på ett skogsäventyr. Det blev 8,5 km i skogen sen valde vi att fortsätta på en grusväg för vi visste inte vart vi var på väg. Haha det fanns en risk att vi var inne på 1,7 mils leden och så hurtiga ville vi inte vara. Någon måtta får det vara haha. Varför är alla leder så dåligt utmärkta? Eller är det bara jag och alla jag umgås med som är värdelösa på att tyda markeringen? Förra veckan skulle jag och min kontaktperson gå 5 km men det blev 10 km haha.

Fått tillbaka energin

Jag är ändå nöjd med veckans träning. Det blev lite vila förra veckan pga bihåleinflammation men den här veckan gick det bättre. Jag har känt att det gått segt ett tag och det kändes som allt hade stannat upp lite. Men den här veckan känns det som jag fått tillbaka energin och har ett högre tempo. I fredags blev det ett 80 minuters pass och jag minns inte ens när jag gjorde det test.

Veckans träning

2 mil cykel
35 min crosstrainer
100 min styrketräning
+ över 75 000 steg.

Blev det totalt. Jag gillar det nya träningsprogrammet jag fått av sjukgymnasten och armbågen är så mycket bättre efter bara fyra pass med programmet. Man blir lite besviken på att ingen lyssnat på mig ett år tidigare. Tänk vad mycket smärta jag hade sluppit då.

Ingen lyssnar

Tyvärr är det alltid samma sak inom vården, att man får tjata ihjäl sig innan någon lyssnar. Men det är bara att kötta på framåt. Tänk vad bra armbågen ska vara efter ett halvår. Jag ser fram emot det.

Skogsäventyr

Ny vecka nya äventyr

Den här veckan börjar nå sitt slut. Jag är kvar i Hagfors för jag ska till tandläkaren i morgon innan jag åker hem. Sen väntar ett pass på gymmet med Felicia innan det är dags att kicka igång ännu en vecka fylld med nya äventyr.

Skogsäventyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen