Rockstjärna för en dag

Rockstjärna

Rockstjärna för en dag

I dag har jag äntligen fått testa på att vara rockstjärna för en dag. Ja nästan iallafall haha. I dag är det den tionde oktober – Världsdagen för mental hälsa. Det är (H)järnkolls årliga kampanjdag och vi i Värmland firade den med att bjuda på ett smakprov av våra föreläsningar på Ritz i Arvika.

Rockstjärna

Har inte så höga krav

Det var här rockstjärnedrömmen slog in. Jag brukar inte ha så höga krav när jag föreläser. Oftast får jag ladda upp i ett kök ett något haha. Men i dag fanns en loge. Jag har heller aldrig lämnat in en lista på saker jag ”måste” ha för att kunna föreläsa. Hur skulle en sådan lista se ut för Joanna? Jag måste ha en tv med Cmore på så jag kan se speedway. Det ska finnas söta kattungar och choklad och helst ska Backyard Babies ha en livekonsert i min loge… Jag kommer nog aldrig mer få en föreläsning haha. Choklad fanns det iallafall i dag.

Härlig dag

Det blev iallafall en härlig dag. Jag tycker det är så coolt att vi i (H)järnkoll så liknande erfarenheter men samtidigt så unika och olika. Men så jävla viktiga! Jag önskar att hela världen fick möjligheten att lyssna på våra berättelser för världen skulle bli så mycket bättre då.

Skönt att vara igång

Det känns skönt att vara igång igen. Andra föreläsningen är genomförd och det känns lite riktigt lika ringrostigt än. Nu blir några veckors paus innan det är dags för nästa föreläsning som också innehåller en resa till Norrland. Men eftersom jag bara är rockstjärna för en dag så kommer jag inte kunna ta en helikopter dit haha. Men som den rockstjärna jag är i dag så har jag precis krupit ner i sängen med en grupie så godnatt på er och tack för i dag😆🤣🙈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen