Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Veckan som varit – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Veckan som varit

Veckan som varit

Här kommer en liten uppdatering om veckan som varit. Efter mitt lilla äventyr på akuten i söndags så har jag försökt att ta det lite lugnt. Måndag-torsdag hade jag besök av en kompis. De blev sol och bad och serietittande. Lagom ansträngande.

Ganska okej

Magen är ganska okej just nu men väldigt svullen som ni ser på bilden ovan. Den känns som ett stort blåmärke men krampar inte som i söndags. Jag kämpar på med att äta efter FOD MAP och välja gluten och laktosfritt. Efter nästan en vecka ligger jag på 75% FOD MAP. Jag tycker ändå att det är en bra början. Jag kan rekommendera glassen på bilden nedan. Glutenfri, laktosfri och vegansk.

Uppfräschning

I onsdags blev det ett besök hos frisören för att fräscha upp håret. Det gick bli koppar även denna gång eftersom som solen bleker så jävla mycket. Vi får hitta på något coolare i höst haha.

Första gången på två år

I torsdags var det dags för årets speedwaymatch. I alla fall om ni frågar mig för jag fick se min bästa kompis köra speedway för första gången på två år. Första gången vi kunde ses IRL på ett år. Jävla Corona. Han hade med sig en liten present. Ännu ett klädesplagg att bli besatt av haha. 😆

Jobbfredag

Hela fredagen bestod av jobb. Jag ligger efter med flera reportage eftersom jag blev sjuk men börjar komma i kapp nu. Mina speedwaybilder kommer komma upp här under veckan. Jag är dock tacksam för att jag har de jobb jag har och förstående arbetsgivare. För jag får lägga mitt jobb mer eller mindre hur jag vill och efter mitt mående. Vilken gör livet extremt mycket enklare om man har två kroniska sjukdomar.

Lördag vid Rådasjön

Lördagen spenderades vid sommarstugan vid Rådasjön. Sen skulle vi sett speedwayen på TV men det regnade i Prag så det flyttades fram tills i dag. Så ligger och kollar på det just. Jag ska ha ett jobbmöte i kväll annars blir det en lugn dag för att samla energi till en ny vecka. Ska försöka komma gång med träningen igen. Önska mig lycka till för det lär behövas 🤣

1 reaktion på “Veckan som varit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *