Vardag

Ambulansfärd och värsta natten i mitt liv…

Ambulansfärd

Ambulansfärd och värsta natten i mitt liv

Värsta natten i mitt liv. Vid 00 blev jag hämtad av ambulans pga fruktansvärda magsmärtor. (Som ni kanske minns var på akuten senast för en vecka sedan.)

Ambulansfärd

Skrikit av smärta I tre timmar

Sen har jag legat här på akuten och skrikit av smärta i tre timmar. Tills de efter mycket om och men gav mig morfinspruta nummer tre för att andra patienter sa till att de måste för fan göra något. Den tog bort de värsta kramperna.

Fortfarande ingen läkare

Nu snart fem timmar senare har jag fortfarande inte fått träffa en läkare… Har iallafall bett om en extra filt för ligger och skakar av frossa. Samtidigt som de hugger till i magen för varje centimeter jag rör mig. Bra kombination. Hoppas på att läkaren kommer snart även om jag vet att de kommer säga det de alltid säger. ”Alla prover ser bra ut så du kan gå hem”. Oklart när de ska inse att mina prover sett bra ut i 33 år. Även när jag hade 200 gallstenar i magen och gallblåsan höll på att explodera. 🤔

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hemma igen! -
    12 juli, 2021 at 11:18

    […] sex timmars väntan och tre morfinsprutor kom till slut läkaren. Det är troligen min IBS och mina tarmar som flippat totalt. Magen lät s en bongotrumma när hon […]

Leave a Reply