Aspiepower Media

Hemma igen!

Hemma igen

IBS:en som flippat

Efter sex timmars väntan och tre morfinsprutor kom till slut läkaren. Det är troligen min IBS och mina tarmar som flippat totalt. Magen lät s en bongotrumma när hon ”slog” på den. För den är helt fullt med luft och gaser. Hon sa att det gör mindre ont att göra ett ingrepp och skära i tarmen. Än vad det gör när den fylls med luft som ”trycker ut” den.

Värre än njursten och gallsten

Jo tack jag kände det. Jag har haft både gallsten och njursten men det var ingenting emot den här smärtan. Krampar är borta men magen känns som ett stort blåmärke så vid 07 kom jag hem i en taxi. De hon rekommenderade mig var att köpa receptfri medicin mot gaser på apoteket. Sen det jag redan räknat ut själv… Att börja äta gluten och laktosfritt och följa FODMAP. Så i dag börjar nya livet igen för 7311:e gången.

2 reaktioner på “Hemma igen!

  1. Fodmap har räddat mig verkligen i min IBS. Min tips är att ladda ner Belly Balance app:en och ta en dag i taget. Lycka till! ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *