Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sammanbrott – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sammanbrott

Sammanbrott
Foto: Bosse Östman

Sammanbrott

Bilden är tagen i torsdags och jag ser lite sliten ut. Vilket inte är så konstigt för jag fick ett sammanbrott och bröt ihop två timmar innan matchen skulle börja. Då fattade jag inte varför men sen insåg jag att jag glömt att ta min medicin under en HEL dag. 16 tabletter, grattis Joanna.

Jorden är platt

Först tänkte jag inte gå på matchen men då tyckte L ”Om du inte går på speedwayen så måste vi skriva om alla historieböcker och skriva in att jorden är platt.” Haha. Han har kanske rätt i att det är lika orimligt som att Joanna skiter i första matchen på ett år.

Hitta balans

Nu ska jag försöka lägga fokus på att hitta en balans igen. Ska försöka få in bättre rutin med mat och träning i väntan på att medicinerna ska komma i balans i min kropp igen. Tycker det är svårt att få till träningen nu på sommaren. Jag rör på mig väldigt mycket men det blir mindre gympass. Ska försöka få in rutiner igen. För jag vet hur viktigt det är för mitt psyke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *