En dag på akuten

En dag på akuten

Min orimliga mage tyckte att det var rimligt att spendera gårdagen på akuten. Jag har kännt av magen av och till i tre veckor. Men jag har överlevt på Alvedon tills i går. När inte morfinet jag hade hemma räckte så fick jag åka in.

Oklart varför jag har ont

Som vanligt hittade det inga fel. Så det är oklart om det är njursten eller min IBS som bråkar. Men de ville avvakta med röntgen eftersom jag är röntgad en miljon gånger och vi vill helt inte stråla borta mina äggstockar.

Hemskickad

Så jag blev hemskickad med smärtstillande och order om att ta det lugnt. Vi har dock ett problem.. Jag vet inte vad ordet lugn betyder haha. Skämt och sido nu blir det några dagars vila. Ska också försöka ändra kosten och äta mer laktos och glutenfritt så får vi se vad magen tycker om det.

Viktigaste sakerna man måste ta med till akuten. Mediciner, laddare och mössa när det är 28 grader varmt 🤣

Ett svar på ”En dag på akuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen