Årets första match

Årets första match

I går var det ingen vanlig dag för det var dags för årets första match live. Förra året blev det ju bara en match så det här blev andra på två år. Två år utan speedway är fan inte okej.

Saknar doften och ljudet

Ni som aldrig varit på speedway kommer inte förstå det här men jag har saknat doften och ljudet.  Som speedwayfantast saknar man det bara under vintersäsongen. För några år sedan bad jag Henrik att varmköra sin gamla cykel mitt i vintern för att jag inte orkade vänta mer men han vägrade haha.

Seger

Det blev tredje raka segern för Valsarna. Jag har dock problem för nästa vecka för jag vet inte vilket lag jag ska heja på haha. För Valsarna möter Indianerna som min bästa kompis kör i. Får köra varannat heat eller något haha. Får klura på den. 🤔🤣Här kommer iallafall några bilder från matchen i går.

Årets första match
Årets första match
Årets första match
Årets sista match
Årets första match

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen