Aspiepower Media

Fyra förstasidor på två månader

Förstasidor

Fyra förstasidor på två månader

I början av året sa jag att nu har media skrivit om mig i så många olika vinklar så nu kan det väl inte finnas några kvar. Men ack vad fel jag hade. För det blev mer än någonsin och det har blivit fyra första sidor på två månader. Helt galet! Kul såklart men galet!

Förstasidor

Cirkeln är sluten

I måndags var det ett stort reportage om mig i Värmlands folkblad. Och det känns som cirkeln är sluten nu. Baby började sin mediakarriär i VF 2011 och hon avslutade den i samma tidning 2021.❤

Förstasidor

Hon ville vara med

Hon var skygg sista tiden och gömde sig när vi fick besök. Men när journalisterna kom, så kom hon fram och tyckte ”Hallå ska ni inte skriva om mig?” Det är inte alla katter som varit med i tidningen x antal gånger. Varit på förstasidan på Aftonbladets söndagsbilaga. Mjauat i P3 och ätit godis på SVT. Men Baby var ingen vanlig katt. 🐱📷📺🎶

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *