Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 ”Baby” är hemma igen! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

”Baby” är hemma igen!

”Baby” är hemma igen!

Det har gått en månad sedan Bebbsan somnade in. Men nu är hon ”hemma” igen för förra veckan hämtade jag hem hennes aska. På något sätt är det skönt att hon är tillbaka.

En rockatjärneurna

Jag fick dock styra upp urnan. Hon kan ju inte ha en ful och opersonlig. Är man en rockstjärnekatt så är det ju klart att man ska ha en rockstjärneurna.

Mer personligt

Först tänkte jag köpa en urna men så kände jag att det var mer personligt att göra en egen. Jag är ju trots allt en kreativ person. Det blev verkligen en Babyurna eller kanske en Joannaurna för det är ju trots allt jag som bestämt att Baby gillar rosa och bling bling 🤣

1 reaktion på “”Baby” är hemma igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *