Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 1 med kostschema – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 1 med kostschema

vecka 1 med kostschema

Resultat vecka 1 med kostschema

Som jag har jag haft svårt att hålla kosten senaste tiden. Men så bestämde jag mig för att nu fan kör vi. Så jag körde i gång med åtta veckor kostschema genom Åsa. Resultatet för vecka 1 blev -0,8 kg.

Varit snäll mot mig själv

Jag har varit snäll mot mig själv och lagt mig lite över de kaloriintag som Åsa satt mig på. Jag tränar mycket och bli med hungrig så jag tillåter mig själv att äta liter mer. De kanske går lite långsammare med det blir mer hållbart.

Träningen rullar på

Träningen rullar på. I går testade jag Bodybalance för första gången och i dag blev det ett rörelsepass. Kan informera er om att jag har ont i muskler jag inte ens visste att jag hade. Jag försöker varva styrketräning med två gruppass i veckan. I går plockade jag också fram cykeln så får lite extra träning till och från gymmet. Nu kör vi en vecka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *