Jag dejtar någon

Jag dejtar

Delat kärlek och sorg

När man bloggat under många år så blir man tillslut vän med sina följare. Jag vet att några av er följt mig ända sedan starten för 10 år sedan. Jag delar med mig av 90% av mitt liv till er. Vi har delat glädje, sorg och smärta tillsammans. Ni hejar på när det går bra och stöttar när det går sämre. Direkt det händer något i mitt liv så är ni de första jag vill berätta det för.

Jag dejtar någon

Det känns jobbigt när jag måste undanhålla saker för er. Därför ska jag berätta en sak för er. Jag orkar inte hålla det hemligt längre. Jag dejtar någon. Vi matchade på Tinder för ett tag sedan och klickade direkt. Sedan dess har vi träffats och det känns sjukt bra. Vi kommer ta den lugnt så får vi se vad det leder till. Han kommer tills vidare kallas för D här sen får framtiden visa hur mycket han vill vara med här på bloggen.

3 svar på ”Jag dejtar någon

  1. Vad härligt att du har hittat kärleken! Det är något jag hoppas och drömmer om att snart få göra jag också.

    Kram Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen