Aspiepower Media

Fyra år och sju månader utan självskadebeteende

Fyra år och sju månader utan självskadebeteende

I måndags var det den 22 febuari. Jag körde på min dag när jag helt plötsligt fick en känsla av att jag hade glömt något. Sen insåg jag att det faktiskt är en speciell dag. Fyra år och sju månader utan självskadebeteende.

Bra tecken

Det måste ändå vara ett bra tecken att jag hade glömt vilken dag det var. Livet rullar på ganska bra just nu. I bland har jag lite dippar men mesta dels rullar det på nu. Det är skönt men som jag skrivit tidigare så kan jag inte riktigt slappna av. För jag vet att de kommer komma en dag när jag kommer må dåligt igen. Jag är liksom bipolär.

Sjukt

Men det känns lite sjukt att det snart är fem år. Det är en tredjedel av tiden som jag skadade mig själv. Något jag trodde att jag skulle göra resten av mitt liv. Att jag inte kunde leva utan att lufta själen. Men det kan jag ju! För nu har jag klarat 1710 dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *