Vad händer med tiden?

Vad händer med tiden?

Alltså jag vet inte vad som händer med tiden. Det känns som jag gör ingenting ändå swish den förbi. Helgen spenderades med min favoritkille. Det är tur att jag skaffade en teknisk man så han kan hjälpa mig att fixa inför den digitala föreläsningen jag ska ha.

Glöm inte boka din biljett

Har du missat det så håller jag en digital föreläsning den 22/3 kl 19. Eftersom den är digital så kan alla delta. Men glöm inte att boka din biljett här. Bebbsan fick vara med på bilden men vi får se om hon ställer upp på föreläsningen. Man vet aldrig med stjärnor som henne haha.

Hej solen

I söndag var jag på yoga och när jag klev ut från gymmet så mötte jag av den här gula saken. Man är inte van att mötas av den klockan 17. Jag älskar att solen tittar fram. Min bipolärhjärna behöver lite sol. Mörkret blir extra mörkt när det är mörkt ute.

Gosbebbs

De sa att Bebbsan bara har några månader kvar att leva. Nu har vi klarat en månad och än visar hon inga tecken på att hon är redo att ge upp. Hon ligger mest och myser under sängen men kommer fram och äter. Men varje kväll tar hon en gosrunda i sängen innan jag somnar.

Ny träningsform

I går testade jag även på en ny träningsform att gå med BungyPumpstavar. Jag gillade det så mycket så jag beställde egna stavar. Kan rekommendera det. De tränar stora delar av kroppen och är skonsamt för axlarna, som jag har problem med. Jag fick tom träningsvärk i magen haha lite galet. Men man får en helt annan hållning mot när man går utan stavar.

Jävla kropp

Träningen kändes bra i går sen körde jag TENS på foten. Jag vette fan vad jag gjorde men något fel gjorde jag iallafall för nu känns det som att hälsenan håller på att gå av. Men så länge man kan laga saker med tejp så är de inte trasiga haha. I dag blev det iallafall en vilodag i soffan. Ibland behövs sådana dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen