Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Baby är inlagd – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Baby är inlagd

Baby är sjuk

Jag har tråkiga nyheter. Bebbsan är lite krasslig och hon har fått spendera natten på Solstadens smådjursklinik. Hon har njursvikt och hade väldigt höga njurvärden när hon kom in i går kväll. Hon har fått dropp under natten och är lite piggare.

Undersöka tänder

Nu ska de ge henne lugnande för att kunna ta urinprov och kontrollera tänderna. Men de måste ge henne lugnande för hon förvandlas till en tiger när de försöker. Jag ser det dock som ett bra tecken att hon orkar vara arg.

Håll tummarna

De skulle ringa igen om några timmar så ni får hålla alla tummar, tår och tassar att hon blir piggare under dagen och får komma hem snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *