Aspiepower Media

Nu börjar resan…

Nu börjar resan

Nu är jag invägd och klar. 79,6 kg visar vågen, typ det jag hade räknat med. 15,4 kg mindre än när jag skrev in mig första gången 2008. Den här gången sätter jag ner foten i tid. Nu börjar resan. Resan mot ett hälsosammare liv. Hitta tillbaka till gamla rutiner.

Kul att få träffa er

Det hände en rolig grej på mötet. Jag mötte en av mina bloggläsare som kom fram och sa hej. Jag älskar när ni kommer fram. Ni vet ju typ allt om mig. Vad jag äter till frukost. Ja till och med vad jag väger. Men jag vet ju inte vilka ni är, så alltid kul att få ett ansikte på den som finns där bakom en skärm.

Packat och klart

Nu håller jag på att packa och gör mig klar för i morgon förmiddag ska jag vara i Kristinehamn på röntgen. Sen åker jag direkt till Kumla efter det. Kommer var borta en vecka så känns som jag har tagit med mig halva lägenheten. Men jag har säkert glömt det jag behöver som vanligt.

Nu börjar resan

 

1 reaktion på “Nu börjar resan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *