Aspiepower Media

Mumsiga dadelbollar

Ett härligt recept

Jag tänkte börja det här inlägget med att dela med mig av ett recept på mumsiga dadelbollar. Det är mitt nya missbruk. Största problemet är dock att inte äta upp alla på en gång 😋

Mumsiga dadelbollar

Till tio bollar:
140 g färska dadlar
2 msk kako
2 msk kokosolja
50 g hasselnötter
1 nypa salt

Man kan smaksätta med tex pepparkakskryddor eller lakritspulver

Gör så här:
Kärna ur dadlarna. Blanda alla ingrenser och mixa dom i blender eller matberedare. Kör man i blender så får man använda en sked och trycka ner från kanterna och köra försiktigt, då det har en förmåga att fastna. När det är en slät smet så är det bara att rulla bollar och rulla i hasselnötterna. Ställ in i kylskåp ca 30 min. Njut! 😋

Rullar på

Annars rullar det på. Jag gör inte så mycket mer än att träna och chillar typ. Därför skriver jag inte mycket här för de finns inte så mycket att uppdatera om. Jag hoppas att Corona lättar lite snart för de börjar verkligen bli drygt.

Stått still

Jag skrev ju vid nyår att jag skulle börja stenhårt med kosten. Jag har kört på men jag har varit sugen på något hela tiden och eftersom jag tränar så hårt så har jag tillåtit mig själv att ligga ca 200 kalorier. Jag vägde mig hos Åsa i måndag och jag har stått still så jag är nöjd med det.

Nu kör vi (igen)

Men nu blir det två veckor med full fokus på kosten. Jag har tränat bra sedan nyår men i går började det kännas i höften igen så nu blir det några dagars vila. Så nu kör vi (igen) för sjuhundrasjugonde gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *