Vänster ben är 5 millimeter längre

Olika långa ben

Att jag är unik är ingen nyhet det har vi förstått för länge sedan haha. Men min kropp vill tydligen vara lite extra unik. Som ni vet så fick jag problem med höften i november och då insåg reumatulogen att jag hade två olika långa ben.

5 millimeter längre

En remiss skickades till ortopedtekniska och i dag var det äntligen dags. Vi kom fram till att vänster ben är fem millimeter längre än höger. Efter som det är så ”lite” så kan lägga i ett ilägg som är lite högre än det andra. Det är skönt och jag är glad över att slippa ha två olika höga skor.

Tacksam

Det är ändå sjukt att jag gått runt så här i två år för att de helt plötsligt tyckte att jag inte skulle ha ilägg efter 18 år.🤔 Men jag är också tacksam för att detta ”bara” har förstört en höft och att vi hinner lösa de innan knäna lägger av. Om två veckor ska jag hämta ut de nya iläggen och det ser jag fram emot.

Ett svar på ”Vänster ben är 5 millimeter längre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen