Aspiepower Media

Två veckor med kostschema

Varför slösa bort tid?

Dom flesta börjar sitt nya hälsosamma liv den första januari. Men inte Joanna! Varför slösa bort flera dagar i onödan? Så jag började den 28:e.

Två veckor på kostschema

Första veckan gick bra trots att jag unnade mig på nyår. -1kg är jag mer än nöjd med. Vecka två har varit lite kämpigt jag är sugen på något hela tiden. Men vågen visar -0,5 kg och jag är nöjd.

Ändrat målet

Jag har haft 65 kg som målvikt hela tiden. Varför de blev just det var för det är -30 kg och det har jag ju lyckas med så nu kan vi släppa det haha. Det känns mer rimligt att ligga runt 70 kg nu när jag bygger muskler. Så det är mitt nya mål. Nu kör vi en vecka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *