Aspiepower Media

Två olika långa ben

Äntligen!

Äntligen! I morse var det dags för min akuttid hos reumatulogen. Jag har varit nervös hela helgen för att de inte var min läkare jag skulle träffa. Tänk om jag inte skulle få någon kortisonspruta.

Bra med nya ögon

Så här i efterhand var det nog bra att det var en ny läkare som kollade på mig med lite nya ögon. För vet ni vad han kom på? Att mina ben är olika långa. Det är så sjukt för jag har sagt att de känns som att vänsterbenenet är längre men när jag sagt de har alla skrattar och tyckt ”de är lite olika för alla”. Så kanske det är men mina är inte lite olika. Kanske behöver jag tom två olika höga skor.

Förstår inte

De här är troligen resultatet av två operationer på vänsterfoten, totalt 1,5 år med gips/gipssko, en ihopsydd sena och ett ledband för lite. Det är dock en sak jag inte förstår. Jag var hos ortopedtekniska 2016 efter sista operationen. Jag ville göra om mina inlägg men de sa att jag inte behövde dom längre. Det kändes lite underligt att jag inte skulle behöva dom mer efter att ha haft dom i 18 år. Men de är proffs så de vet väl bäst antog jag. De här kan vara resultatet av det.

Kortisonspruta och inlägg

Jag blir än en gång arg och besviken på vården. Men gjort är gjort och det kan man inte göra något åt så det är bara att blicka framåt. Jag fick en kortisonspruta i höften som vi hoppas hjälper. Sen tyckte han att jag skulle åka till Intersport och prova ut sulor där i väntan på tid hos Otopedtekniska. Jag passade på att köpa nya skor också när det var Blackweek-erbjudande. Det var de skorna de hade med bäst dämpning, så nu jävlar ska väl den där höften bli lite bättre iallafall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *