Aspiepower Media

Äntligen tillbaka på gymmet

Ofrivilligt uppehåll

Pågrund av den bråkande höften så har det blivit över en månads ofrivilligt uppehåll från gymmet. Men efter kortisonsprutan, nya inläggen i skorna och behandling hos Åsa så känns det så mycket bättre. Jag har börjat med att ta promenader och öka försiktigt.

Äntligen tillbaka på gymmet

Jag klarade av att gå 4 km I måndags så då kände jag att nu är det snart dags att testa lite gym. I tisdags åkte jag I väg och körde yoga. Värmde upp med att gå tio min på löband och sen 10 min crosstrainer. Det kändes bra så i går var det dags för de första riktiga gympasset.

Så skönt att få svettats

Jag körde tio min crosstrainer, 20 min överkropp i styrkemaskinerna och sen tio min crosstrainer till. Jag trodde aldrig att jag skulle säga den här meningen… Men fan va skönt det var att äntligen få svettas igen 😆

Skynda långsamt

Jag försöker skynda långsamt men det är svårt när hjärnan vill en sak och kroppen en annan. I dag fick det bara bli en promenad på 7 km och ett yogapass hemma 😆😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *