Lussekatter med extra krydda av katt

En helg i Hagfors

I fredags skulle jag och Bebbsan åka till Hagfors men det var precis som vanligt när vi skulle åka. Hon var spårlöst försvunnen. Jag hade blockerat hennes vanliga flyktingar, sovrummet och garderoben. Efter lite letande hittade jag henne under badkaret. Hon har bra fantasi iallafall haha. Vi kom i väg tillslut och då var hon som vanligt tyst och lugn hela resan. Förstår inte varför hon ska protestera varje gång. Hon är värre än en trotsig tonåring. 🐱

Lussebullar med extra krydda av katt

I lördags bestämde jag mig för att baka lussebullar. Testade ett recept utan vanligt socker som jag hittade i Viktväktarappen. Höll på att ge upp mitt i för degen flöt och var helt katastrof. Sen slog de mig… ahhh visst ja… Jag gör ju dubbel sats och har glömt att ha i 18 dl vetemjöl. De blev lite bättre då. Haha.

Sabotage

Dock kan det vara så att någon saboterade mina bullar för mitt i baket dök det upp mystiska fotspår på köksbordet.😉😺 Det kan vara så att det kallas för lussekatter för att man ska krydda dom med lite katt. Baby säger iallafall att det är så.

En lugn första advent

Annars blev det en lugn första advent. Vi var ute på stan en sväng och kollade skyltfönstren. Men all känsla försvinner ju när det är som det och hela världen är upp och ner. Jag är inget jättestor fan av julen. Tycker mest att det är stress, kaos och ångest. Men när man inte kan fira jul som man brukar så känns det ändå lite konstigt och tråkigt. Det blir dock jul fler gånger det hade ju kunnat vara värre🙃

Ett svar på ”Lussekatter med extra krydda av katt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen