Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Första promenaden på sex dagar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Första promenaden på sex dagar

Färsta promenaden på sex dagar

Två dagar efter kortisonsprutan och höften känns ganska okej. De drar lite ljumsken och där ville han inte ge någon spruta för de är för stor risk för att de blir skador. Jag skulle lämna blodprov i dag så jag tänkte att det var dags att ta en liten promenad. Första på sex dagar och utan kryckor. 3 km blev det och det känns som sagt bra förutom att de strålar ut i ljumsken. Kör liniment och TENS så får vi se hur det går.

Så skönt!

Det var så skönt att få komma ut och få lite frisk luft. Lyssna på en podd och bara vara. Jag längtar efter att kunna göra det när jag vill utan att det ska göra ont någonstans. Jag längtar ännu mer efter att kunna köra ett riktigt jävla pass på gymmet. Men den dagen kommer väl förhoppningsvis. Stressa inte Joanna.

Lite jobb

Förutom att ta blodprov så har jag redigerat bilder hela förmiddagen. Jobbar fortfarande med dansbilder men det börjar likna något. Det är lite jobb att få ner 3000 bilder till 200 stycken.

Knas Bebbsan

Nu ska jag berätta något knasigt för er… Vet ni vad Bebbsan knasgorv har hittat på? Jo hon har börjat använda badkaret som vattenskål haha. Lagom stor så där. Jag kom in på toan i tisdags helt nyvaken och höll på att kissa på mig för helt plötsligt flög det upp något från badkaret haha. Jag förstår inte hur hon kan hitta på alla tokigheter 😅🐱

2 reaktioner på “Första promenaden på sex dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *