Aspiepower Media

4 år och fyra månader utan självskadebeteende

Jag hade glömt

Jag låg och kollade på tv när jag kom på att det måste vara den 22:a snart. Jag kollade på mobilen och insåg att det var i dag. Första åren satt jag och tidsinställde alla inlägg flera veckor i förväg. Räknade ner och var stolt. Nu hade jag glömt att det är 4år och fyra månader utan självskadebeteende i dag. Jag antar att det är ett bra tecken. Men jag är fortfarande stolt.

Kommer och går

Jag antar att de kommer komma och gå. Att det komma perioder när det bara flyter på som nu men att det också kommer komma svårare tider. Men jag väljer att passa på och njuta av stunden så får man ta det andra när det kommer. Om det kommer. De är så med livet man vet ju inte alltid vad som händer. Men i dag firar vi fyra år och fyra månader utan självskadebeteende.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *