Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jobb och yoga – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jobb och yoga


Detta inlägg är ett betalt samarbete med eStore.nu


Höstrusk

Vilket höstrusk vi har ute. Jag gick in till stan för att köpa ett kollegieblock höll på att blåsa i väg i regnblåsten. Jag gillar höstens färger men annars är den inte så mycket att ha. Gillar verkligen inte mörket och regnet. Men konstigt nog har jag haft fler vårdepressioner än höstdepressioner senaste åren. Fas jag gillar våren mer. Vad tycker du om hösten?

Jobbvecka

Jag jobbar lite den här veckan. Det känns lite konstigt för det är ju inte många dagar som jag jobbat sedan december pga Corona. Den här veckan ska iallafall bilderna från dansen som jag fotograferat redigerar. Sen ska jag förbereda en föreläsning för nästa helg ska jag föreläsa för konfirmander i Eda. Det är kul att det blev två föreläsningar till detta år och extra kul att det är för ungdomar.

Stativ till mobilen

När jag satt och jobbade så kom jag på att jag skulle behöva ett stativ till mobilen. Varför har jag inte tänkt på det tidigare? Jag har ju såklart stativ till den stora kameran men det är ju inte ofta som jag släpar runt på det. Mobilen använder jag mest men då får jag palla upp den med böcker, blomkrukor eller allt möjligt haha. Mycket smidigare med ett litet stativ och jag hittade ett billigt på eStore.nu. Får nog klicka hem ett sådant.

Gå på yoga själv

Nu ska jag jobba en stund till sen blir det lite chill innan jag ska bege mig till gymmet. För vet ni vad? Jag har bestämt mig för att det är dags nu…. Jag ska på yoga helt själv! Min kontaktperson har semester denna vecka så jag bestämde mig för att jag går dit själv. Ja förhoppningsvis jag har ju några timmar på mig att ändra mig haha. Det känns lite läskigt men det blir nog bra bara att jag kommer i väg. Håll tummarna för mig!

 

1 reaktion på “Jobb och yoga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *