Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vecka tre med kostschema – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vecka tre med kostschema

Vecka tre med kostschema

I fredag var det dags att kliva upp på vågen och se resultatet av vecka tre med kostschema. Vågen visade -0,5 kg och jag är mer än nöjd. När Åsa gjorde mitt kostschema så la vi det så jag skulle tappa 0,5 kg i veckan men jag snittar -1 kg i veckan. Vilket betyder att jag tappat 3 kilo på 3 veckor! Galet!

Kör en vecka extra

Tanken var ju från början att vi skulle köra fyra veckor. Men så insåg vi under veckan att vi hade bokat in kroppscanningen en vecka för långt fram. Så vi kände bara äh vi kör fem veckor när vi ändå håller på. Det flyter fortfarande på och jag sköter mig exemplariskt. Åsa har aldrig vart med om någon så ligger så exakt på antal kalorier, kolhydrater, protein och fett. Haha skräll att det är en Aspie som följer ett schema exakt;)

Träningen flyter på

Träningen fortsätter att flyta på och försöker öka lite men väldigt försiktigt. Den vecka har jag sprungit åtta minuter på löpband. Det är det längsta jag sprungit på typ 15 år. Med tanke på att de sa 2016 när jag opererade foten att jag troligen aldrig mer kommer kunna springa så är det här stor. Försöker sakta men säkert komma upp till 5 km löpning om ett år.
Veckans träning blev: Gym x 4 (ca 60 min på träningsmaskinerna), 4 mil cykel, 60 min crosstrainer, 30 min powerwalk på löpband, 8 min löpning på löpband + över 77 000 steg.

Känner stor skillnad

Tre kilo är mycket och jag känner stor skillnad på kroppen. Tydligast blir det när jag måste dra i ny resår i mina träningsbyxor för att jag tappar dom. Är dags att införskaffa nya snart men det går ju inte att köpa nya kläder för varje kilo man tappar. Så ett supertips är att dra i ny resår i byxorna, då funkar det ett tag till. Nu kör vi en vecka till och hoppas på att få göra en ny knut på gummibandet nästa vecka.

1 reaktion på “Vecka tre med kostschema

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *