Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Så mycket har jag ökat muskelmassan på tre månader… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Så mycket har jag ökat muskelmassan på tre månader…

 ökat muskelmassan

Så mycket har jag ökat muskelmassan på tre månader…

Jag började den här veckan med att åka till Åsa och få massage. Väldigt bra start på veckan! Som ni vet så är jag sjukt frustrerad över att min vikt studsar upp och ner. Jag gör allt rätt men vågen går inte åt rätt håll. Alla tjatar ”Du bygger muskler nu Joanna dom väger”. Men jag lyssnar inte på dom haha. Så när jag ändå var där så passade vi på att göra en kroppsscanning på mig. Vet ni vad? På tre månader så har jag ökat 1,4 kg i ren muskelmassa. Nästan lika tungt som ett paket socker. Nu förstår till och med jag varför vågen står still haha.

Svart på vitt

Det känns skönt att få det på svart på vitt. Att jag gör rätt och att det faktiskt händer saker även om de inte syns på vågen. Nu har jag fått lite mer energi att köra lite till. Maten har gått bättre den här veckan. Kanske för att jag inte varit i Hagfors haha. Jag försöker tänka på vad jag äter och gör bättre val. Försöker äta mer medvetet och fokuserar mer på mellan mål. Nu åt jag det här och hur känns det då. Både för min IBS och för att komma fram till vad som håller mig mättast så jag inte äter massa skit. Men på torsdag väntar tårta för någon fyller 11 år. Kan ni gissa vem?;)

Dagens frukost

2 reaktioner på “Så mycket har jag ökat muskelmassan på tre månader…

  1. Hur får man veta sin muskelmassa och hur ökar man den
    Jag promenerar snabbt ca 13000 steg per dag men jag tycker inte att jag får några mer muskler. Lyfter vikter för mina smala armar men jag vet inte om det ökat så mycket. Litegrann kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *