Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vad händer med mig? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vad händer med mig?

Ladda batterierna

Eftersom jag knappt jobbat sen januari pga Corona så sluskar livet på i långsam takt. Senaste veckorna har dock tempot ökat lite. Alla människor behöver ladda batterierna ibland men det är extra viktigt för oss med diagnoser. Jag kände i början av den här veckan att jag var lite på bristningsgränsen och då är det dags att sakta ner. Så det bli en ensam helg i Karlstad. Med så lite intryck och andra en energikrävande saker som möjligt.

Vad händer med mig?

Jag vet inte riktigt vad som händer med mig. Som jag skrivit tidigare så mår jag bättre än någonsin nu. Jag har knappt någon ångest alls. Livet bara flyter på. Jag sover fortfarande bra, tränar bra och nu äter jag till och med bra. Haha har iallafall orkat hålla maten i över en vecka nu. Har inte ens använt halva veckobonusen denna veckan. Jag vet inte ens när de hände sist.

Starkare än någonsin

Jag känner mig starkare än någonsin. Både psykisk och fysiskt. Det känns fantastisk men som jag sagt tidigare också lite läskigt. Är som att lära känna sig själv på nytt. Vem är jag utan ångest och psykisk ohälsa varje dag? Jag minns inte den personen. Har den ens funnits? Men jag ser fram emot att lära känna den nya Joanna.

1 reaktion på “Vad händer med mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *