Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Min viktresa vecka 34 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min viktresa vecka 34

Min viktresa vecka 34

Det går såååååå segt! Neråt… uppåt….neråt…. uppåt… Jag studsar som en jävla jojo upp och ner. Jag lyckas bara hålla maten i en halv vecka sen spårar det. Jag blir galen! Varför ska det gå så segt! Och innan någon säger att det hänt massa med min kropp… JAG VET! Men det gör det inte enklare. Jag hatar att min kropp inte funkar som den ska pga jävla mediciner. Det är så orättvist.

Skaffa PT?

Jag funderar på att skaffa en PT. Kanske är det jag behöver för att få en sista skjuts. Någon som har lite koll på mig så jag inte fuskar. Någon som kan ge råd så jag tränar på rätt sätt. Vad har ni för erfarenheter? Har ni testat PT? Var det värt det?
Träningen funkar ju iallafall körde 100 000 steg förra veckan, det är nog rekord. Nu gör vi ett nytt försök att få ordning även på maten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *