Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Min viktresa vecka 29 – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min viktresa vecka 29

Min viktresa vecka 29

Min viktresa vecka 29

Ännu en vecka har gått. Det känns som tider rusar fram samtidigt som jag knappt gör något och tiden borde gå långsamt. Jag spenderade som sagt förra veckan i Hagfors. Jag hade en plan för veckan men sen blev de en spontan utflykt till glasscafé och sen kalas på kvällen. Det jag gillar med Viktväktarna är att sånt är okej bara man planerar lite. Så jag fick planera om. Så till lunch fick det bli lax och potatis som är 0 SP i det lila programmet. Då var jag inte vrålhunrig när jag kom till glasscafét. Då kunde jag hålla mig till planen och köpa en bägare med två kulor i stället för tre som jag brukar. På så sätt sparade jag 5 SP till kvällens tårta.

Lite fusk

Jag höll planen men har ändå fuskat under veckan. Jag har svårt att hålla maten en hel vecka och jag trycker att det är svårare på sommaren. Jag har kört de lila programmet sedan det släpptes i november och jag älskar det. Dock börjar jag undra min kropp verkligen gillar det för jag studsar upp och ner i vikt hela tiden. Äter jag för mycket nollpointsmat eller är det min dåliga ämnesomsättning som spökar? Svårt att veta därför har jag valt att byta till de blå programmet i några veckor för att se vad som händer.

Träningen rullar på

Trots fusk så rullar träningen på och jag tror att det är det som räddar mig så jag har ett okej resultat denna vecka. Mitt resultat vecka 29 är -0,6. Förra veckan blev det gym x 2, roddmaskin 20 minuter, kanot 22 minuter, motionscykel två mil + 54360 steg. Hittills denna vecka har jag kört gym gym x 2, Roddmaskin 10 minuter, 1 mil cykel + 31392 steg.  Det är skönt att träningen funkar. När jag började träna i februari så klarade jag knappt att cykla 10 minuter utan vila. Nu kör jag milen under 30 minuter, det är galet!

Äntligen tillbaka

I dag fick jag sällskap på gymmet för min kontaktperson är äntligen tillbaka efter sex veckor semester. Det är så himla mycket roligare att ha träningssällskap. Har aldrig gått så snabbt och enkelt att cykla som nu. Efter gymmet blev det en sallad till lunch. Sen var vi och kollade vid ett ställe som hyr ut kajaker. Vi är lite sugna på att testa men väntar på lite bättre väder. Jag har bara kört kanot men aldrig kajak så vi ska tänka lite på saken och se om vi vågar ta risken att de blir ett dopp i Klarälven haha.

1 reaktion på “Min viktresa vecka 29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *