Hemester i Hagfors

Nytt hår

I tisdags blev det en tur till frissan för färg och klipp. Det fick bli lite mörkare rödlila den här gången. Jag är väldigt nöjd! Att man kan känna sig så mycket fräschare av att bli av med lite hår.

Hemester i Hagfors

Efter klippningen åkte jag till Hagfors. Det var mammas sista semester vecka och jag hade inge bättre för mig så det blev lite hemester i Hagfors under veckan. Värdet var inte det bästa så det blev en promenad i regnet.

fredagsgodis

Det blev lite nyttigt fredagsgodis denna vecka! Jordgubbar är så gott men ack va dyra de varit i år så man får passa på att köpa ett lager att frysa in när de sänkte priset. Perfekt för en viktväktare.

Glasscafé

På fredag blev det en tur till Lakene glasscafé. Försökte unna mig men samtidigt tänka smart eftersom jag visste att vi skulle på kalas på kvällen. Så åt bara två kulor i bägare för att få ner pointsen. Ärligt man blir nog mätt på två varför ska man då trycka i sig en till bara för att?

Gult är inte fult

Jag körde en gul outfit dagen till är. Gult är verkligen inte ful jag har blivit lite besatt av gult haha. Shortsen och linnet kommer från HMs rea, ett riktigt klipp!

Kalas vid sommarstugan

Sen blev det som sagt födelsedagskalas vid sommarstugan med god mat och tårta. Det blev också ett litet kanotäventyr haha. Jag vill testa att paddla för första gången på säkert 10 år och jag fick tre medhjälpare. Så det gick prima!

Massa mys

Annars har det varit en lugn vecka med mest serietittande och Bebbsanmys. Världen var ju som sagt inte det bästa men en helt okej vecka blev det. Vad har du gjort under veckan? Har du också hemester nu i Corona tider?

4 svar på ”Hemester i Hagfors

  1. Haha, jag brukar bli mätt på en glasskula! Tre är verkligen för mycket. Tyvärr, för jag vill ju pröva flera smaker. Jag har inte semester än, men jag kan äta glass för det, och gå en och annan promenad.

  2. Roligt att hitta den här bloggen. Jag har sporadiskt läst saker av dig förr och är så imponerad av din utveckling och allt du företar dig. Du har vafit lite av en inspiration för mig. Tack för det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen