Min viktresa vecka 30

MIN VIKTRESA VECKA 30

Min viktresa vecka 30

Som sagt bytte jag från den lila tillbaka det blå programmet förra veckan. Det har gått bra men det känns konstigt att ha 23 i stället för 16 points per dag. Känns som jag inte gör annat än att äter haha.  Resultatet för min viktresa vecka 30 blev +0,2 kg men jag tror att kroppen behöver lite tid för att ställa om sig. Jag har också mer träningsverk denna vecka och då drar jag alltid på mig vätska.

Kämpa på

Så det är bara att fortsätta kämpa på så blir det nog bra. Ska försöka köra en månad och sen utvärdera vilket program som känns bäst. Men det känns lugnare att inte äta så mycket nollpointsmat för då är man säker på att man inte får i sig för mycket. Jag har inte kört något gym denna vecka för att vila lite. Men har kört 5,55 km kajak och 44 minuter på pilatesbollen hemma. Nu väntar en helg i Hagfors som alltid betyder massa frestelser så ska försöka göra mitt bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen