Aspiepower Media

En helg i Kumla

En helg i Kumla

I fredags åkte jag till Kumla för att spendera en helg med Henrik. Jag tycker att det är fint att vi kan umgås även om vi inte längre är ett par. Det är något jag är tacksam för. Det blev en lugn helg med god mat, en promenad vid Kumlasjön, en tur till Örebro och årets första speedwaytävling på tv.

Skönt att det är i gång

Det känns skönt att säsongen är igång även om det inte ser ut som det brukar göra. Man får njuta av att bara kunna se på det på tv. I år blir det min tionde säsong som Luddes webbmaster. Jag är dock en dålig webbmaster för jag har inte uppdaterat från tävlingen än. Men jag brukar vara världens bästa webbmastaster som uppdaterar innan han ens lämnat banan så det går nog jämt ut haha.

Bra träningsvecka

Kom hem till Karlstad runt 17 men var bara hemma i fem minuter sen gick jag till gymmet. Jag haft ännu en bra träningsvecka och det rullar verkligen på nu. Nu köttar vi på en vecka till!
Veckans träning:
Gym x 3.
Cykel 3 mil.
57 minuter på pilatesbollen hemma.
Över 70 000 steg.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *