Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En tur till Värmskog – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En tur till Värmskog

Värmskog

En tur till Värmskog

I går kom mamma och pappa och plockade upp mig och det blev tur till Värmskog. Folk åker från hela Sverige för att äta de kända räkmackorna på Värmskog café. De ligger bara 40 minuter från Karlstad och vi har sagt att vi ska åka dit i flera år men det har inte blivit av. Ibland ligger saker lite för nära. Men igår tillslut en tur och mackorna var värda besöket. Jag kan rekommendera ett besök.

Glass i stora lass

Sen åkte vi tillbaka till Karlstad och det blev det glass i stora lass på Carli. Karlstads godaste glass enligt mig, värt ett besök om ni är i stan. Det blev också lite shopping. Jag har två shoppinglaster i livet. Träningskläder och trosor haha. Jag vet inte varför de är så kul att shoppa just de men han inte sluta. Dock är jag oftast en REA-shoppare så jag är en ekonomisk shoppoholik.

värmskog

Tränar mycket

Man kan tycka att det är mycket träningskläder men jag tränar ju 3-4 gånger i veckan nu. Främst linnen går åt då jag svettas som en gris. Cykla för övrigt 1 mil utan vila på motionscykel i dag för första gången. 32 minuter tog det. I februari dog jag efter 10 minuter. Det är kul att se resultat. Nu ska jag packa lite för ska spendera helgen i Kumla.

2 reaktioner på “En tur till Värmskog

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *